Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


High School Musical 1

története:

Troy a téli szünetben megismerkedik egy lánnyal, Gabriella-val, akivel egy véletlen folytán kerül össze egy karaoke bulin. Fantasztikus párost alkotnak a színpadon, ám közös énekük után azonnal elválnak útjaik?A suliban azonban újra találkoznak, Gabriella teljesen véletlenül ugyanabba az iskolába iratkozik be, ahová Troy jár. Az iskolában a diákok már javában jelentkezhetnek az idei musical bemutatóra. Troy persze nem akar leégni a haverok előtt és inkább a kosarazást választja, Gabriella pedig egyelőre a tanulásra koncentrál. De a zene szeretetétől nem tudnak szabadulni. Megismerkednek a musical szerzőjével és azonnal beleszeretnek a darabba...és mindeközben természetesen egymásba is!

High School Musical 2

története:

Vége az iskolának! Jöhet a nyári péhenés és a nyári munka. A High School Musical: Sing It All or Nothing! az eredeti Disney Channel filmnek, a High School Musical-nek a folytatása, ami 2007 nyarán jelent meg. A Wilds Cat csapat egy közös nyári munkába vágnak bele, konyhai teendőket kell végezniük egy clubban( a club Sharpay és Rayn szüleié), ahol viszont találkoznak régi ismerősükkel, Sharpayel, aki fenekestül felforgatja a Troy és Gabriella kellemesnek tervezett nyarát. Sharpay azt akarja, hogy Troy vele énekeljen és ne Gabriellával, így mindent megtesz, hogy Troy vele énekeljen! Troy helyesen dönt e végül? A szerelmét és barátait választja, vagy a jövőt a nagymenő kosarasakkal a vadonatúj pulcsival és cipővel fűszerezve?

 

High School Musical 3 története:

Troy és Gabriella kénytelen szembenézni azzal, hogy befejezik a középiskolát, és bizony meglehet, hogy más-más főiskolán folytatják a tanulmányaikat, egymástól távol. A Wildcats tagjai színdarabra visznek egy tavaszi musicalt, mely a reményeikről és félelmeikről szól az új helyzettel kapcsolatban.

 

 

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>